Jeugdwerking

Jeugdwerking

TCP ondersteunt en organiseert talrijke jeugdactiviteiten. Een sterk jeugdbeleid is de garantie voor de toekomst. TCP heeft reeds jaren op rij het label “jeugdvriendelijke tennisclub” van Tennis Vlaanderen bekomen.


Ook dit jaar voldeed TC De Polderblomme aan de gestelde criteria, en ontving daarvoor het label “Jeugdvriendelijke Tennisclub 2020”.


 


Voor de kleinsten (kinderen minder dan 6 jaar) past onze tennisschool het opleidingsconcept KIDSTENNIS Van Tennis Vlaanderen toe.

De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal. Een KidsTennisser beleeft niet alleen veel plezier, hij of zij leert ook op een kwaliteitsvolle manier tennissen.

De 5 KidsTenniskleuren zorgen ervoor dat er naar een doel kan gewerkt worden. Wit, blauw, rood, oranje en groen.

Meer info over KIDS Tennis


TCP een club waar kids- en jongeren thuis zijn.

In 2019 organiseerde TCP een brede waaier aan jeugdactiviteiten.

"Lentekriebels", onze tenniskampen deze zomer, ons jeugdtornooi, de FUN4KIDS, de Family Trophy, deelname aan de KIDSTOER-tornooitjes, en nog veel meer.

Bedankt aan alle ouders en grootouders voor de medewerking die we mochten ontvangen.

In 2020 herhalen we deze activiteiten.

 


De TCP tennisschool kijkt al uit naar het seizoen 2020. We zijn klaar om alweer een hele meute nieuwe kids en jongeren warm te ontvangen op onze familieclub en hen stap voor stap op weg te zetten in de mooie tennissport.

Tennislessen op niveau, dat is waar de TCP tennisschool voor staat en dat bereiken we door in kleine groepjes te werken verdeeld over onze 6 terreinen.


Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze jeugdverantwoordelijke, Patricia Willaert.

Tel. 0473/65.39.14

Email: jeugdcomite@tcpolderblomme.be


TCP, een club waar kids- en jongeren thuis zijn.

* * *

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.