Jeugdbegeleiders gezocht

    TC De Polderblomme kiest voor een sterke jeugdwerking

Tennis Vlaanderen, in samenwerking met de Vlaamse Overheid, evalueert jaarlijks het jeugdbeleid van alle aangesloten tennisclubs op basis van een groot aantal kwaliteitscriteria. De tennisclubs die voldoen aan deze criteria ontvangen het label van Jeugdvriendelijke Tennisclub.

TC De Polderblomme leverde in 2017 grote inspanningen op vlak van jeugdwerking en met enige fierheid kunnen we melden dat we het label Jeugdvriendelijke Tennisclub 2018 behaald hebben.

In West-Vlaanderen voldeden slechts 39 tennisclubs aan de vereiste kwaliteitscriteria. TC de Polderblomme is één van die tennisclubs.

Proficiat aan alle jeugdspelers en aan onze  jeugdbegeleiding!


Medewerkers gezocht:

In 2018 willen we nog beter doen, en daarom is alle hulp welkom.

TC De Polderblomme heeft een jeugdcomité opgericht met als kernleden Patricia Willaert en Valerie Van den Broecke.

Wie wil volgend seizoen Patricia en Valerie helpen bij de talrijke activiteiten (tennis en andere) die we voor onze jeugd zullen organiseren?

Wie zich engageert en voldoende beschikbaar is, bekomt het statuut van vrijwilliger, waaraan bepaalde leuke extraatjes verbonden zijn.

Neem gerust contact op met Valerie Van den Broecke (valerie.vandenbroecke@telenet.be) of Patricia Willaert (patricia.willaert@howest.be).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.