Join us

Beste,

Je hebt zin om te starten met tennissen, maar je bent nog niet aangesloten bij een club? Dan heeft Tennisclub De Polderblomme heel wat te bieden. Tennisclub De Polderblomme (TCP) is de tennisvereniging van De Haan die mensen bij elkaar brengt om te tennissen in een gezellige sfeer.

 Je kan gratis gebruik maken van onze 6 tennisvelden, waarvan 3 met verlichting om ‘s avonds (tot 23u) te spelen. Je kan op elk moment een veld online reserveren. De terreinen zijn open van april tot september (en iets langer indien het weer het toelaat).
Via je lidmaatschap bij TC De Polderblomme ben je meteen ook lid bij Tennis Vlaanderen en geniet je van een zeer degelijke verzekering voor sportongevallen (Ethias)
TC De Polderblomme heeft een sterke jeugdwerking met zowel veel aandacht voor de beginnende jeugdspelers als voor de aankomende talenten
Je kan deelnemen aan alle clubactiviteiten, en dat zijn er heel wat (niet alleen sportieve). Je kan deelnemen aan interclubwedstrijden en aan ons gerenommeerd CAVA- en jeugdtornooi en aan tornooien die andere clubs organiseren.
Je kan les en training volgen bij ons professioneel trainersteam.
  Ouders kunnen van een fiscale aftrek genieten als hun kinderen deelnemen aan één van onze sportkampen. Meer info over de fiscale aftrekbaarheid vind je in de infotheek van Tennis Vlaanderen
  Verschillende ziekenfondsen zorgen voor een financiële tussenkomst bij deelname aan tennislessen of lidmaatschap van onze tennisclub. Deze tussenkomsten zijn verschillend bij elk ziekenfonds. Contacteer je ziekenfonds voor meer info.

Op deze website vind je alle nodige informatie over TC De Polderbomme. En als er toch nog vragen zijn, aarzel niet en neem contact op met ons via het contactformulier.
We zien er naar uit om je op onze club teverwelkomen.

 

Binnenkort zal het bestuur van TC De Polderblomme de tarieven voor het lidgeld 2018 publiceren.

Vanaf dit ogenblik kan je je lidmaatschap vernieuwen of kunnen nieuwe leden zich bij TC De Polderblomme aansluiten. Of je neemt contact op met ons en we zullen je zo snel mogelijk van dienst zijn voor bijkomende info en/of inschrijving.

 

Het bestuur

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.